5,500.0 KDV Dahil

Stokta yok

Category:
Description

Gardena bahçe hortumu kutusu rollup m ile – sulama her zaman harekete hazır. Bu hortum kutusuyla bahçenizi sularken, yalnızca güç ve zaman tasarrufu sağlamakla kalmaz aynı zamanda bol miktarda depolama alanına da sahip olursunuz. Bu kompakt kutu evin duvarına takılabilir ve su hortumunun güvenli şekilde muhafaza edilmesinin yanı sıra, sulama işi bittikten sonra hortumun geri sarılmasını kolaylaştırır. 180°’den fazla dönebilen duvar konsolu sayesinde sulama sırasında büyük hareket serbestisine sahip olursunuz ve hortum dolaşmaz. 20 metre uzunluğundaki su hortumunu istediğiniz uzunlukta çekin ve hemen sulamaya başlayabilirsiniz! Pratik kilitleme noktaları bahçe hortumunu otomatik olarak oldukça kısa aralıklarla sabitler, böylelikle bitkilerinizi çok kolayca sulayabilirsiniz. Hortumun ucunu hafifçe çektiğinizde kilitleme mekanizması açılır ve gömülü çelik yay hortumu sizin içi otomatik olarak ve güvenilir şekilde geri sarar.
Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.